werf

Elektriciteit


Bent u van plan een woning te bouwen of verbouwen dan zal u wellicht een vakman nodig hebben voor het voorzien van de elektriche leidingen, verdeelkast en schakelmateriaal.

Na een goed gesprek bekijken we wat voor u de beste oplossing is en werken deze tot in detail uit met kwalitatieve materialen zoals Niko, Legrand, Btichino, Loxone, KNX ...

Naast Particulieren werken we ook voor winkels, cafe's en kmo's

Smart Home


Een Loxone Smart Home is een slimme woning die de meeste taken rondom veiligheid, comfort en energie-efficiëntie volledig op zich neemt. Zo bespaart u jaarlijks meer dan 50.000 handelingen en krijgt u het enige terug dat onvervangbaar is: tijd! Uw inteligente woning brengt zonnewering, verwarming en co in harmonie en laat ze rechtstreeks met elkaar praten. Zo zal de verwarming en verlichting niet werken als het niet nodig is. Wanneer de bewoners slapen waakt het systeem over uw veiligheid. Het alarmsysteem schakelt in en waarschuwd u bij incidenten zoals bij brand- en wateralarm, ook als u niet aanwezig bent.

Tijdens een nachtwandeling zal de verlichting overal zachtjes branden om uw naasten niet te storen in hun diepe slaap.Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Met onze demo koffer kan je al direct even kennis maken met het systeem.

IMG_6131
IMG_6133
IMG_4902
(c)Loxone-Miniserver
454facb8-5fdf-47b8-a51f-3ae835f849c5
5239c672-3c02-461e-917b-6a6037b0f55e

Zonnepanelen


Wie voor zonnepanelen kiest, kiest voor een investering op lange termijn. We komen graag eens kijken naar de situatie en hoe we de installatie kunnen plaatsen.

We zijn ook Rescert gecertificeerd, zo bent u zeker dat de installatie deftig wordt uitgevoerd en u aanspraak kan maken op premies voor het plaatsen van zonnepanelen.


Voor een standaard installatie verwijs ik graag door naar mijn conculega's. Maar voor een installatie op maat met een persoonlijke aanpak en een nette afwerking bent u op het juiste adres. kyuzo test uitgesn

Elektriciteitkeuring


Regelmatig krijgen we de vraag om een elektrische installatie inorde te brengen. We herstellen de gebreken, werken alles af, tekenen de plannen en zorgen er voor dat de installatie door een officiele instantie gekeurd wordt.

Zelfbouw


Bent u bereid om zelf enkele werken uit te voeren en zo geld uit te sparen?

We bespreken de mogelijkhedenen en plaatsen de werfaansluiting. De bedradingschema's en de nodige documentatie worden overhandigd waarmee u aan de slag kan gaan. Doorgaans de werken komen we regelmatig langs om de werken op te volgen. Tevens zijn bereikbaar voor u als er problemen opduiken!

In ons magazijn bereiden we alvast de verdeelkast voor. Wanneer u klaar bent met de bedrading plaatsen we de verdeelkast.

Nadien volgt de configuratie en de afwerking. Op het einde van de werken komt de keurder langs en bezorgen we u de nodige documenten.

Om alles te optimaliseren komen we nog een keertje langs en overlopen de werking.

HAN VAN EIJNDHOVEN

Eind 2017 heb in een andere woning gekocht en daar mankeerde nogal wat aan de electrische installatie; bovendien stond er in de tuin een groot tuinhuis dat wel van een electrische installatie was voorzien, maar nog niet was aangesloten op de hoofdvoeding en dus buiten de electriciteiskeuring was gebleven. Via mijn dochter kreeg ik de naam van Michiel Sterckx door; een gouden tip bleek achteraf. Hij heeft de hele installatie van woon- en tuinhuis aangepast aan alle keuringsvereisten compleet met nieuwe meterkast; het tuinhuis via grondleidingen aangesloten op de hoofdmeterkast en ook nieuwe data-aanluitingen. Ik ben zeer tevreden over de geleverde prestatie; die was punctueel qua afspraak en correct qua rekening, tegen een gunstige prijsstelling. Bovendien verliep de communicatie altijd zeer vlot.